• Друк

Апаратна профілактика комп'ютера чи ноутбука

 Якщо Ваш комп'ютер чи ноутбук став Cам вимикатися, довго "думати", і Ви не можете знайти причину, радимо Вам почитати наш огляд "Апаратна профілактика". У переліку типових помилок користувачів ноутбуків, Ви, як і більшість користувачів, впізнаєте себе, а також дізнаєтеся причини зниження швидкодії Вашого ноутбука.
  Кожен день ми виконуємо рутинну роботу по прибиранню, протирання пилу у власній квартирі або ж на робочому місці, але, чомусь, коли мова заходить про дотримання норм у користуванні комп'ютером чи ноутбуком, більшість з нас розводять руки, мовляв, на жаль, не робимо. І дарма, адже вдома Ви бачите, як на полицях осідає пил, точно також пил осідає на деталях комп'ютера чи ноутбука, в першу чергу на системі охолодження.

  Досить звичною справою для кожного користувача, є поглинання їжі і напоїв в безпосередній близькості від ноутбука. Цього робити, ясна річ не рекомендується, але ж так приємно буває, після робочого дня, вмоститися з ноутбуком на дивані з пледом, взявши чашку чаю і пачку печива, і поглинати їх, механічно гортаючи сторінки в Інтернеті. І якщо ми хоч якось контролюємо, куди ставимо чашку, щоб не пролити її на клавіатуру (не завжди, правда, як результат залитий рідиною ноутбук), то падають крихти від їжі, а також ворс від пледа, або ж домашніх улюбленців, ми ніяк не можемо цього відстежити.

  Мало того, що поставивши ноутбук на плед/покривало/диван (потрібне підкреслити), ми заважаємо нормальній циркуляції повітря, всі навколишні отвори вентиляції втягують довколишній ворс, шерсть, волосся і тд. Все це, зрозуміло, не відразу, але обов'язково відіб'ється на швидкодії ноутбука, і в один прекрасний момент він може просто перестати подавати ознаки життя. Також однією з причин виключення ноутубка можуть бути проблеми з батареєю, тому також непогано б провести тестування акумулятора.
  Що ж робити, щоб цього не сталося? Дуже просто - відвідати комп'ютерний сервіс, замовивши послугу «апаратна профілактика ноутбука».

Під апаратною профілактикою комп'ютера чи ноутбука мається на увазі:

• Розбирання комп'ютера чи ноутбука.
• Видалення пилу з систем охолодження.
• Змазування систем охолодження комп'ютер чи ноутбука.
• Видалення відпрацьованої термопасти і нанесення нової.