• Друк

Лікування комп'ютера від вірусів

 Найчастіше причиною поломки ноутбука є віруси, які користувач "збирає", ігноруючи елементарні поради щодо безпеки. У даному огляді Ви зможете прочитати основні ознаки, за якими стане ясно, що Ваш ноутбук став жертвою вірусів, а також, що робити, щоб цього не трапилося надалі.

 Ви помітили, що Ваш ноутбук або комп'ютер став вести себе підозріло? Більш того, стали пропадати файли, вискакувати підозрілі вікна і помилки. Значить, пора нести його в комп'ютерний сервіс на лікування, адже зволікання смерті подібно - Ви можете втратити важливу для Вас інформацію. Усунути виниклі проблеми на Вашому комп'ютері або ноутбуці покликана програмна профілактика, послуга, яка надається в нашому комп'ютерному сервісному центрі. Але перед тим як нести до фахівців свою «машинку» і просити провести програмну профілактику, вкрай необхідно провести повне лікування від вірусів.
Компанією проводиться повний комплекс по лікуванню системи від шкідливих програм.


 Звідки беруться віруси? Здавалося б, просте запитання, відповідь на яке до початку другого десятиліття нового століття повинен знати кожен. Але, як виявилося, досі люди роблять такі ж безглузді помилки і «хапають» віруси, як і раніше. І хоча наявність на комп'ютері антивірусної програми сьогодні сприймається як само собою зрозуміле, все одно ніщо не дасть 100% гарантію захисту. Найпоширеніші помилки, які відбуваються нашими співгромадянами - це прострочений антивірус на комп'ютері. Багато думають, раз вже він стоїть, то хоч і прострочений, але захистить від уже відомих вірусів. В корені невірне твердження, адже прострочений антивірус знижує працездатність системи на 30%. За той час, поки Ви будете борознити простори Інтернету, не оновлюючи антивірус, встигнете нахапатися стільки вірусів, що може знадобитися повне відновлення системи.

До переліку місць, де Ви можете підхопити вірус, варто віднести:

• Відвідування сайтів з підозрілим вмістом.

• Завантаження неліцензійних програм та іншого.

• Запуск флешок, дисків, дискет, після використання їх на громадському комп'ютері, без попередньої перевірки.

• Перехід за посиланнями та запуск підозрілих файлів, навіть від друзів і тд.

У нашому комп'ютерному сервісному центрі лікування від вірусів здійснюється наступним чином:

• Жорсткий диск тестується на наявність вірусів (не з-під Windows).

• Система сканується п'ятьма різними ліцензійними антивірусними програмами, щоб виключити помилку або пропуск вірусів.

• Щоб відновити роботу системи після очищення від вірусів, необхідно провести програмну профілактику.