Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Ремонт материнської плати

  Серцем будь-якого комп'ютера, будь то десктопа або ноутбука, є материнська плата - motherboard або mainboard (з англ. основна плата). Материнська плата, в народі просто «материнка» або «мать» - це найбільша плата, на яку встановлюються інші компоненти, такі як відеокарта, оперативна пам'ять, процесор. Але між материнкою стаціонарного комп'ютера і ноутбука є істотні відмінності.

  По-перше, конструкція ноутбука не передбачає величезних площ для її розміщення. Невеликі габарити ноутбука створюють великі неприємності для материнської плати. Найчастіше вона страждає від своїх же господарів. Серед найпоширеніших поломок материнської плати - неакуратність користувачів ноутбука. Так звичка сидіти з ноутбуком в ліжку, розташувавши його на м'якій поверхні, погіршує відведення тепла від материнської плати, в результаті чого вона перегрівається і може згоріти. Більш детально про інші наслідки, якими загрожують посиденьки на ліжку, Ви можете прочитати в нашій статті - «Що робити коли гріється ноутбук?»

  Друга поширена несправність материнської плати з вини користувача - нерозторопність користувача після залиття рідиною ноутбука. Існує ряд кроків, які необхідно негайно зробити, але, на жаль, в сервісний центр ноутбук потрапляє, як правило, з корозією струмопровідних доріжок, або слідами домашнього ремонту у вигляді фена. До інших поломок з вини користувача відносяться неакуратне підключення пристроїв до USB-портів і сильні удари по клавіатурі, які можуть призвести до мікротріщин в з'єднаннях, так як плата розташована, як раз під нею. Крім того, причиною поломки материнської плати, можуть бути стрибки напруги в мережі.

  Ремонт материнських плат - досить складна і дорога процедура. Можна чітко сказати, що існує певна схема, за якою проводиться ремонт материнської плати.

  Провести ремонтні роботи вдома неможливо, так як одного паяльника для ремонту не вистачить. Досить часто потрібна заміна відеочіпа, південного або північного мосту - провести заміну даних деталей у домашніх умовах не можна. Подібні спроби, зазвичай закінчуються тим, що невеликий ремонт «материнки» призведе до необхідності повної її заміни, а це рівносильно покупці нового ноутбука.

  Сервісний центр має все необхідне обладнання і кваліфікованих інженерів, щоб провести якісний ремонт материнських плат. Якщо у Вас виникли проблеми з ноутбуком, несіть його в сервісний центр - це Ваша гарантія цілісності ноутбука.

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Ремонт материнської плати. | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Ремонт материнської плати.