Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Модернізація, вдосконалення (апгрейд) комп'ютера чи ноутбука

Якщо Ви відчуваєте, що Ваш комп'ютер чи ноутбук більше "не тягне", тобто йому не вистачає потужності на всі завдання, які Ви ставите перед ним, не поспішайте купувати новий! Можливо, Вам просто потрібна модернізація ноутбука.

Сучасний світ комп'ютерних технологій розвивається настільки стрімко, що якщо Ви сьогодні підете й купите самий новітній ноутбук з усіх існуючих, то через рік-два, він вже морально застаріє. І це враховуючи те, що цей суперсучасний ноутбук буде коштувати чималих грошей.

А тепер уявіть, що Ви є власником бюджетного ноутбука, або з вартістю трохи вище середнього. Це означає, що Ви спочатку є власником комп'ютера останнього покоління, який, само собою, вже не відповідає сучасним технологіям. Тобто, якщо через пару років, Ви захочете, наприклад, пограти в новомодну, буквально щойно випущену іграшку, будьте готові до того, що, на жаль, Ваш ноутбук "не потягне". А значить, Вам знадобитися модернізація комп'ютера чи ноутбука.

Якщо Ви зважилися провести модернізацію, то краще відразу звернутися в сервісний центр, так як таку роботу потрібно довірити фахівцям.
Зверніть увагу, що в хорошому сервісному центрі спочатку вислухають, що Ви хочете змінити, попередньо вкажуть ціну, в яку обійдеться модернізація, а потім тільки, якщо клієнта влаштовує вартість, проводиться замовлення.

Сам апгрейд ноутбука може включати в себе, як заміну однієї деталі, так і комплексну модернізацію. Хотілося б акцентувати Вашу увагу на тому, що проводити апгрейд ноутбука, що входить в середню цінову категорію і нижче, часом просто не має сенсу, так як вартість деталей для модернізації буде трохи відрізнятися від кінцевої суми, яку Ви могли б витратити на покупку нового ноутбука.

Серед основних послуг, які часто маються на увазі під модернізацією - встановлення оперативної пам'яті в ноутбук, якщо у корпусі передбачені додаткові слоти для цих маніпуляцій. Додавання пам'яті з великим відсотком ймовірності підвищить продуктивність ноутбука чи комп'ютера, і прискорять його роботу.

Також разом з модернізацією комп'ютера чи ноутбука можна зробити заміну процесора, заміну жорсткого диска (HDD) на новий, більшої ємності. За бажанням клієнта може бути проведена заміна DVD і FDD приводів. Крім того, на ноутбуки старих модифікацій можливе додавання пристроїв, для встановлення бездротового зв'язку.

Всі описані роботи по апгрейду ноутбуків можна здійснити в нашому сервісному центрі. 

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Модернізація, вдосконалення (апгрейд) комп'ютера чи ноутбука. | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Модернізація, вдосконалення (апгрейд) комп'ютера чи ноутбука.