Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Як прошити планшет? Прошивка планшета Android?

  Перше, потрібно ретельно вивчити інструкцію, а також додаткову інформацію, як правильно прошити саме Вашу модель планшета на базі Андроїд. Уважно вивчіть інформацію про всілякі можливі помилки і труднощі підчас перевстановлення! Так само Вам знадобиться microSD відформатована в FAT32 і утиліта ROM Manager, або інша утиліта в залежності від моделі Вашого планшета.

ROM Manager:

 Для початку роботи користувачеві потрібно мати права root, вони потрібні для встановлення ПЗ прошивки. Щоб отримати root права, можна скористатися програмами GingerBreak, Z4Root, Universal Androot або їх аналогами. Призначення прав здійснюється за допомогою вибору пункту «Root device».

 Після всього вищеописаного потрібно встановити програмку ROM Manager. Full version максимально автоматизує роботу. При встановленні Free version пошук робочої прошивки лягає повністю на Ваші плечі. Потім в основному меню вибираємо ClockworkMod - це буде новий завантажувач. Резервну копію так само варто зробити, вибравши пункт «Save current ROM». Далі, переносимо нову прошивку на microSD яку вставляємо в наш девайс. Наступним кроком запускаємо ROM Manager і вибираємо пункт «Install ROM from SD Card». Оновлення пішло, в більшості випадків воно триває до півгодини.

Якщо з'явився логотип Андроїд зі знаком оклику - значить потрібно відновлення системи. Натиснувши його (значок), переходимо в меню системи відновлення, в ньому натискаємо «Install ZIP from SD Card», вимикаємо чекінг кріптоподпісі натиснувши «Toggle signature verification», потім вибрати «Choose ZIP from SD Card» вказавши шлях до файлу поновлення на SD-карті .

Резервну копію зробити можна за допомогою тієї ж програми, вибравши «Backups». У списку вибрати збережену раніше версію і відновити її. Ось тепер Ви знаєте, як самому прошити планшет.

Хороша і погана сторона медалі:

  Оновлення прошивки може підвищити продуктивність, встановити нові програми, усунути збої в системі, позбутися від обмежень або просто «освіжити» систему. Але якщо при перевстановленні Android виникнуть проблеми, то це може повністю «запороти» систему і подальше завантаження стане не можливе. Тоді треба терміново йти в найближчий спеціалізований сервісний центр. Така проблема може виникнути, якщо Ви не правильно підібрали прошивку, якщо виникне конфлікт між драйверами які знаходяться в прошивці і Вашим пристроєм або Ви самі зробили щось не правильно.

  Використання модифікованих драйверів може привести до передчасного зносу пристрою, а так же виходу з ладу апаратного забезпечення планшета. Після цього дешевше буде купити новий девайс. Крім того прошивки від неперевірених авторів можуть містити в собі віруси, які можуть значно гальмувати роботу або шпигувати за вами. Тому задаючись питанням, як прошити планшет на Андроїд, звертайте увагу на надійність прошивки.

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Як прошити планшет? Прошивка планшета Android? | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Як прошити планшет? Прошивка планшета Android?