Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Що таке телебачення IPTV?

  З числа експертів, зайнятих системами IPTV, занадто мало хто з низ зможе видати конкретну відповідь на дане питання. Спробуємо дізнатися, які основні відмінності між цими 2-ма концепціями поширення відео-контенту за допомогою IP, також як ці відмінності важливі для відвідувача.

  Головна властивість Internet TV - це творіння дуже великого, різноманітного відеоматеріалу вільними студіями, групами і людьми в усіх куточках земної кулі. IPTV вважається носієм найбільш звичайного відео-контенту, який вироблений Голлівудом і іншими конгломератами.
  IPTV переважно представляється комплектом закритих пропрієтарних теле-систем. Дані системи застосовуються зараз операторами кабельних мереж, що доставляють відео за допомогою захищених IP-каналів. Це і дозволяє операторам втілювати в життя набагато більший контроль над розповсюдженням контенту, на відміну від інших прогресивних технологій доставки.

  Internet TV є відкритою мережею, в якій є велика кількість невеликих і середніх відео-виробників, що пропонують революційний контент. Власне це IPTV

  Як це не парадоксально, IPTV - це спосіб передачі інфо через захищену контрольовану мережу. IPTV - це не TV, яке транслюється через Веб. Не зважаючи те, що "IP" це "Internet Protocol", це не означає, що власне люди мають усі шанси зайти на улюблену Веб сторінку щоб поспостерігати улюблену передачу.
  IPTV- мережі будуть супроводжуватися телекомунікаційними Інтернет провайдерами, які до того ж ставлять собі за мету зробити послугу, котра стане здатна змагатися з цифровим і супутниковим TV.
  Включаючи Голлівуд і всі великі кабельні і супутникові телемережі, IPTV особливо підходить для сталого медіа бізнесу. IPTV дозволяє даним організаціям мати повний контроль над розповсюдженням контенту, і ще знизити повноваження піратства. До слова піратство коштувало всій медіа-індустрії в минулому році 4760000000 баксів не повністю отриманої вигоди.
  IPTV вважається зразковою платформою для персоналізованого маркетингового таргетингу і e-commerce. Рішення на базі IPTV містять чимало методів прогнозу переваг і вибору відвідувачів.
  IPTV вважається платформою, котра створюється оператором-постачальником телекомунікаційних послуг. Оператор IPTV практично не виділяється від наявних кабельних телевізійних операторів. Покупець особисто взаємодіє зі власним оператором.
  IPTV – це власне закрита або ж напівзакрита мережа. Вся інфраструктура недосяжна з глобальної мережі і цілком належить оператору. Всі прилади, приєднані до мережі, контролюються оператором. При введенні IPTV у використання, протягом пари років очікується потужне оновлення інфраструктури, також відбуваються значні зміни в пристосуваннях взаємозв'язку і доставки на стороні оператора і на стороні покупця.
  Географічна прив'язка - це одна з ключових якостей IPTV. Крім того, власне інфраструктура IPTV фізично прив'язана до осель, пристосувань і ТБ покупців, ще присутнє районне регулювання на політичному рівні, аналогічно вважаються факторами, що обмежують IPTV на географічному рівні.
  IPTV дає нам той самий відео-продукт, який транслюється кабельними і супутниковими операторами. При IPTV застосовуються тісніше апробовані схеми трансляцій на прохання (on-demand) і pay-per-vew, але з якимось доповненнями і сервісами, і по іншій вартості.
  Нелегко стати телекомунікаційним операторам отримувати, ліцензувати і роздавати наявні платні відео матеріали. Тісніше зараз в трудомістких і нерідко неповторних ліцензійних угодах, загрузла індустрія розваг, тому знайти необхідні матеріали для операторів стане справжнім завданням.
  Важкою перешкодою на шляху до мовлення через IP, звичайно, є кінострічки які потрапляють під діяння неповторної ліцензії на строк у межах 8-9 років, після цього ймовірно не-ексклюзивне ліцензування для мовлення.
Як не сумно, телекомунікаційні оператори сьогодні вкладають величезні гроші в створення IP-версій існуючих кабельних і супутникових мереж.

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Що таке телебачення IPTV? | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Що таке телебачення IPTV?