Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Як встановити  Windows на Acer Aspire E1-510?

  Добрий день дорогі друзі, сьогодні поговоримо про ноутбук Acer Aspire E1-510, за своїм легендарний ноутбук з нових, оскільки виробник заявляє що встановити на нього збірку Windows нижче 8-мої версії через USB носій неможливо. Я теж так думав до вчорашнього вечора, мені на стіл потрапив зовсім новий Acer Aspire E1-510 і клієнтка (шкода що не на стіл) яка слізно благала допомогти їй в даному питанні, а саме з встановленням ОС. Взявся за цю справу відразу, але потім до мене потихеньку почало доходити куди саме я вляпався. Це ж UEFI та ще й без Legasy Bios, але оскільки я взявся, то тут вже справа принципу і я просто був зобов'язаний його перемогти. І що тільки я не робив, але в підсумку крім розчарування я нічого не отримував.

  Перекопавши купу форумів, сайтів і т.д я зрозумів що справа плачевна, але тут я наткнувся на один ресурс де була маленька, але вагома інформація, завдяки якій крига скресла в потрібну сторону.

  Справа в тому, що саме в цьому ноутбуці вирішили прибрати можливість ставити ОС з USB і різних збірок (сподіваюся Ви розумієте про що я). Зараз я надам Вам коротку інструкцію і якщо Ви будете слідувати їй, то у Вас все вийде. Поїхали!

НОУТБУК ПОВИНЕН БУТИ ЗАРЯДЖЕНИМ І ПІДКЛЮЧЕНИМ В ЕЛЕКТРИЧНУ МЕРЕЖУ!!!

1). Для початку нам потрібна флешка (будь-яка флешка яку можна відформатувати) FAT32 !!! Обов'язково форматуйте саме в цьому форматі!
2). Після того як форматування виконано Вам необхідно скачати і скопіювати вміст архіву просто в корінь флешки.
3). Вимкнути ноутбук і вставити в нього свіжозаписану флешку.
4). Включити ноутбук (і одразу ж активно натискати клавішу F2 - вхід в UEFI-Bios).
5). Перейти клавішами навігації (стрілки) на вкладку Boot.
6). Там Ви побачите свою флешку, вибрати її і клавішами F5\F6 вивести її на самий верх списку!
7). Далі натиснути F10 вибрати Yes і натиснути Ентер!
8). Ноутбук перезавантажиться і Ви побачите командний рядок, після загрузки системи з флешки. З'явиться можливість прописувати адресу в ручну.
9). Вам потрібно буде написати: C: а потім Z5WE3207W.exe і натиснути Ентер. Часто трапляється так, що системний диск може мати іншу букву і тоді замість C: потрібно буде поставити іншу букву, приклад - Х:

10). Після чого почнеться завантаження нового Біоса (оновленого) це дозволить Вам загружатися з різних носіїв!
11). Після закінчення завантаження ПК вимкнеться, включіть і знову натискайте F2.
12). Коли будете в Біосі переходите у вкладку Boot.
13). Тепер потрібно вибрати boot mode - legacy BIOS далі натиснути знайому клавішу F10 -Yes - Enter.
14). Тепер можете вставити флешку зі зборкою Віндовса.
15). Знову заходимо в Біос клавішею F2 і переходимо на вкладку Boot і вуаля ми бачимо нашу флешку в списку, вибираємо її і підіймаємо в самий верх списку, зберігаємо і перезавантажуємо!
От і все. Всі питання Ви можете задати мені особисто, зателефонувати або ж просто поставити запитання через онлайн форму.

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Як встановити Windows на Acer Aspire E1-510? | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Як встановити Windows на Acer Aspire E1-510?