Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Чи буде платним супутникове телебачення? Чи буде платним супутникове телебачення з 2020 року? Відключення супутникового телебачення? Коли закодують супутникове телебачення?

На всі ці запитання ми відповімо в цій статті!

Щоб і надалі дивитися улюблені канали, варто подбати про це заздалегідь.

  На початку 2020 року супутниковий сигнал більшості українських каналів буде закодовано. На такий крок ідуть найбільші українські телеканали.
Вони стверджують - такі вимоги сучасного світу і необхідна умова для підвищення якості телепрограм.

  Один із керівників "медіа" не лякає, а попереджає: на початку наступного року супутниковий сигнал найпопулярніших українських телеканалів буде закодовано.
  Це торкнеться третини українських глядачів. Саме стільки, як свідчить статистика, дивляться телевізор саме через супутникову тарілку.

  "Це вимога часу. Ми ж хочемо дивитися круті серіали, ефектні шоу, хочемо, щоб сфера розваг розвивалася. Щоб ЗМІ були незалежними від своїх власників, тому це все вимагає технологічного розвитку телебачення".
  Щоби не залишитися без доступу до улюблених телеканалів, глядачам потрібно буде придбати спеціальний тюнер-декодер супутникового сигналу.
  Представник одного з офіційних супутникових провайдерів радить не зволікати і перевірити, чи отримуєте Ви послуги саме від офіційних компаній. Якщо ж ні - не морока.

  "Потрібно лише замінити ресивер, який був (тарілка у більшості випадків підходить), зробити дзвінок до колцентру і зробити активацію. Вся процедура займе трохи часу".
Нині рекомендована вартість нового приймача (ресівера) коливається в районі 1099 гривень. Його вже можна придбати. Щоб уникнути ажіотажу, варто готуватися заздалегідь.

  "Це не будуть різкі динамічні кроки, але готуватися вже треба.
Якщо Ви не є клієнтами офіційних супутникових операторів, а таких у нас сьогодні декілька – то Ви втратите доступ до улюблених своїх каналів".

  Після цього кодування за сигнал доведеться платити абонплату. Медійники запевняють - вона буде помірною і залежатиме від кількості каналів, яку Ви оберете.
Кодування сигналу - це важлива боротьба з піратством та провайдерами-шахраями. Коли ж гроші від споживача йтимуть постачальнику послуг, якість послуг неминуче зросте.

  До початку наступного року телевізійники обіцяють провести цілу інформаційну кампанію, щоби жоден глядач не залишився без улюбленого телеканалу.
Якщо Ви дивитеся  ефірне цифрове телебачення Т2 або телебачення через кабельного провайдера, то зміни Вас не торкнуться.

Для того щоб отримати кваліфіковану консультацію що до альтернативи, або замовити підключення тюнера (ресивера) для перегляду закодованих каналів через супутник у Львові чи області телефонуйте нам за номерами:

тел. (063)770-99-66 або тел. (098)257-70-72

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Платне супутникове телебачення з 2020 року. Кодування супутникових каналів. | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Платне супутникове телебачення з 2020 року. Кодування супутникових каналів.