Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Як безкоштовно дивитися телебачення через Інтернет?

Програма для безкоштовного перегляду українського телебачення через Інтернет.

  З розвитком Інтернет-технологій, розширенням мережі та збільшенням швидкості Інтернету в користувачів комп'ютерів і мобільних пристроїв появилася можливість переглядати відео онлайн без завантажування на пристрій. Також стало актуально переглядати телебачення через Інтенет, для цього існують різні сайти та додатки. Ще до недавна всі ці можливості в основному були доступні на ПК і деякі кмітливі користувачі виводили зображення на екран телевізора підключаючи до нього комп'ютер. Таке рішення було не зручним, тому з часом появилися нові моделі телевізорів з функцією SMART TV, які були оснащені вбудованим міні комп'ютером з програмною оболонкою. Такі телевізори можуть підключатися до Інтернету через Wi-Fi або Lan Port і відтворювати контент онлайн. Але як бути якщо телевізор немає вбудованої функції SMART і можливості купити новий телевізор з функціє SMART також немає? Або як підключити старий телевізор до Інтернету? На допомогу прийшли міні-комп'ютери на основі операційної системи ANDROID, які мають відносно не високу вартість і широкі можливості. Навіть сама дешева модель може перетворити ваш телевізор в повноцінний SMART TV.

  Сучасні ANDROID TV приставки мають багато різних можливостей і це не тільки перегляд телебачення через Інтернет, а також можливісь користуватися багатьма іншими сервісами та додатками.

  Розширення мережі і збільшення швидкості Інтернету, а також перехід на 4G дозволили багатьом українцям дивитися телебачення не тільки на телевізорі чи комп'ютері але і на мобільних пристроях практично в будь-якому місці де є Інтернет.

  З ростом можливостей на ринку з'являється багато пропозицій перегляду телебачення через Інтернет, але виникає проблема вибору способу перегляду, а також компанії партнера.

Розглянемо методи перегляду телебачення через Інтернет:

• Перегляд телеканалів на сайтах.

  Найпростіший і дешевий спосіб дивитися Інтернет телебачення безкоштовно без реєстрації, але при цьому з низькою якістю і мінімальними можливостями - за допомогою звичайного браузера. Щоб знайти сайт улюбленого телеканалу досить вбити у пошуковику «офіційний сайт (назва каналу)» і перейти за посиланням. Перехід на прямий ефір на сайті телеканалу зазвичай можна знайти в одному з верхніх меню. Або ж Ви можете задати в браузері пошук по фразі «дивитися ТБ онлайн» і вибрати потрібний варіант сайту з переліку, що відобразився.

• Скористатися послугою IPTV в Інтернет провайдера.

  Щоб дивитися ТБ через Інтернет, Ви також можете замовити цю послугу в одного з Інтернет провайдерів в Україні. Зазвичай за такою послугою звертаються в ту компанію, яка надає Інтернет в квартирі, проте опцію телебачення можуть пропонувати не всі фірми, а тільки великі оператори.

  Доступ до телебачення через IPTV (з англ. телебачення по Інтернет протоколу) від провайдера вважається одним з найбільш зручних способів перегляду, так як передбачає можливість дивитися безліч програм (сотні каналів, в тому числі тематичних) у високій якості з додатковим функціоналом (перегляд архівного відео, без реклами, запис та ін.).

  Але такий сервіс не безкоштовний. Для високої якості зображення зазвичай ще потрібна приставка для перегляду ТБ через Інтернет і підключення Вашого телевізора до Інтернету.

• Скористатися послугами компанії постачальника OTT.

  Технологія OTT (з англ. Over-The-Top - «поверху приставки», інтерактивне, цифрове онлайн телебачення) дозволяє дивитися телеканали онлайн без прив'язки до провайдера Інтернету і навіть пристрою - подивитися ТБ через Інтернет можна на будь-якому зручному для Вас пристрої: телевізорі, ноутбуці, планшеті і навіть смартфоні. Крім цього, Вам не доведеться підписувати будь-які документи і зустрічатися з менеджерами компанії для підключення - всю процедуру можна здійснити онлайн за 5-10 хвилин. Для цього потрібно зареєструватися на сайті компанії - постачальника OTT і оплатити доступ до сервісу за допомогою банківської карти. Завершити співробітництво також можна в будь-який час з мінімальними зусиллями - припиніть оплачувати доступ і послуга відключитися автоматично.

  При цьому OTT-компанії часто заманюють клієнтів акційною підпискою на один і навіть кілька місяців за символічну плату в розмірі декількох гривень. В Інтернеті можна знайти і безкоштовні версії онлайн кінотеатрів з великими каталогами серіалів, фільмів і телепередач для перегляду.   Однак в цьому випадку Вам доведеться дивитися безліч реклами під час перегляду або придбати платну версію програми, щоб відключити таку опцію.

  Таким чином вартість OTT телебачення трохи нижче, ніж IPTV, а перелік телеканалів буде більшим.

Що вибрати?

  Сучасні технології роблять підключення до OTT телебачення більш привабливим. Тут і більше телеканалів, і дешевше обслуговування, та й дивитися будь-які передачі можна одночасно на 4-10 пристроях, будь то телевізор або смартфон, наприклад, під час дороги на роботу. У той же час не полінуйтеся поцікавитися у вашого Інтернет провайдера чи є у нього опція онлайн телебачення і яка її вартість, адже нерідко провайдери пропонують знижки для своїх клієнтів.

  Якщо ви рідко дивитеся телевізор і можете змиритися з недуже висою якістю зображення, а також готові дивитися рекламу - можете скористатися офіційним сайтом телеканалу або Інтернет кінотеатром абсолютно безкоштовно.

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Як безкоштовно дивитися телебачення через Інтернет? | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Як безкоштовно дивитися телебачення через Інтернет?