Місто Львів:  ico phone1  +38(063)770-99-66  ico phone1  +38(098)257-70-72

StarService.com.ua

ЗРОБИМО ВАШІ МРІЇ РЕАЛЬНІСТЮ

Як встановити та налаштувати Starlink?
Монтаж, встановлення, підключення та налаштування Starlink.

Давайте для початку дізнаємося, що таке Starlink?

 Проект Starlink – це глобальна супутникова система, призначена для доступу до Інтернету у важкодоступних куточках Землі.

 Система працює через супутники зв'язку, розташовані на низькій навколоземній орбіті (близько 500 км. над поверхнею). Кожен важить близько 250 кг. та працює від сонячної батареї.

 Starlink не залежить від традиційної інтернет-інфраструктури, тому її не можна легко відключити. Завдяки цьому він більш стійкий до цензури та кібератаків.

 Супутниковий інтернет від Starlink коштує $100 на місяць, а швидкість завантаження складає близько 100 Мбіт/с. Окремо доведеться доплатити $500 за термінал.

Starlink в Україні:

 Наскільки широко доступна послуга в Україні і чи буде вона безкоштовною, поки що невідомо. Втім, компанія Starlink Ukraine вже отримала ліцензію оператора. Вона була внесена до Реєстру постачальників електронних комунікаційних мереж та послуг за номером 1. Представництво компанії SpaceX вже незабаром розпочне активну роботу в Україні.

Як підключитися до інтернету Starlink:

 У кожному комплекті є інструкція, а також антена, термінал та 30-метровий кабель.

1. Насамперед, потрібно поставити антену на вулиці, щоб вона зловила сигнал від супутників. Чим чистіше небо, тим стійкішим буде з'єднання та швидший інтернет.

2. Далі закріпити антену на штативі (він буде в комплекті). Усю конструкцію краще зібрати на землі, потім розмістити у зручному місці.

3. Коли антена міцно закріплена в потрібному місці, необхідно підключити до неї кабель, а потім вставити шнур живлення в розетку.

4. Потім потрібно встановити програму Starlink на мобільний через Google Play або AppStore.

5. Після запуску програми починаємо налаштування. Вводимо ім'я домашньої мережі та встановлюємо пароль.

 Щоб встановити стабільне з'єднання з супутниками Starlink, потрібно кілька хвилин. Максимальна доступна швидкість завантаження 200 Мбіт/с.

 Процес встановлення супутникового інтернету Starlink доволі простий, але більшості коситувачів складно це зробити або просто немає вільного часу.

 Якщо ви купили комплект Starlink і не знаєте як його встановити та налаштувати, тоді телефонуйте нам, наші фахівці із задоволенням допоможуть вам встановити антену, а також налаштувати термінал.

Для того, щоб замовити послугу у Львові чи отримати безкоштовну консультацію телефонуйте нам за номером:

(063)770-99-66 або (098)257-70-72

Ми в соціальних мережах :

 

Посилання на сторінку в Facebook Посилання на сторінку в Twitter Посилання на сторінку в VKontakte Посилання на сторінку в Instagram

 

До нового року залишилось:

Як встановити та налаштувати Starlink? Монтаж, встановлення, підключення та налаштування Starlink. | STAR SERVICE ™ м. Львів
До нового року:
Ви тут: Home Цікаві статті які варто прочитати Як встановити та налаштувати Starlink? Монтаж, встановлення, підключення та налаштування Starlink.